Foredrag og kurser

Få ny viden og inspiration om  

ASTROLOGI

FOREDRAG


Maj Friis holder foredrag om astrologi på en afvekslende og engageret måde. Indholdet er til at forstå uden forhåndsviden.


Maj Friis har undervist i astrologi i næsten 10 år. Hun trækker bl.a. på en 4-årig træneruddannelse, som hjælper hende med at få budskabarne igennem på en effektiv og inspirerende måde.  Kontakt Maj Friis for at aftale indhold, varighed og pris.


Her foreslår Maj Friis to af de mest efterspurgte foredrag.
FOREDRAG OM HOROSKOPET


Hvad er astrologi og horoskoper?

  • Hvordan fungerer horoskopet?
  • Hvad er stjernetegn, planeter, aspekter og huse?
  • Hvordan kan horoskopet hjælpe dig med din personlige udvikling i livet?FOREDRAG OM TRENDS


De kollektive planeter fortæller tilsammen om tiden nu og her og om trends. De fortæller 1) hvad vi kommer til at ønske og drømme om, 2) hvilke nye tanker og behov, der opstår og 3) hvilke livsområder og holdninger, der kommer fokus på. De kollektive planeter fortæller også, 4) hvad der forandres, og 5) hvordan vi alle sammen bliver præget af disse forandringer.


I foredraget gives der svar på spørgsmålene:

  • Hvilke trends er der på vej?
  • Hvilke årgange er præget af de samme trends?
  • Hvad er det for en nytænkning og ny adfærd, disse årgange kommer til at bidrage med?  

AKTUELLE KURSER


Maj har i 10 år undervist på IC Instituttet - Nordens ældste astrologiskole. Den ligger på Østerbro i København.


Kontakt Maj for yderligere oplysninger og tilmelding..19.-20. oktober 2019:


KURSUS OM NEPTUN


Hvad betyder Neptun i dit horoskop?


Neptun er en planet, der kan give os drømme, fantasi og spirituelle oplevelser. Neptun kan opløse alle vores velkendte ideer om, hvem vi er og hvordan vi er. I stedet kan vi glide ind i et rigere og dybere følelsesliv og få en større følelse af samhørighed med andre. Hvis du synes det lyder tåget, så er det fordi Neptun er tåget. Udfordringen med Neptun er at undgå at miste orienteringen inde i de Neptunske tåger. Til gengæld er der meget at hente.


På kurset vil vi sammen gå ind i Neptuns univers for at få en dybere forståelse og følelse af, hvad denne fluffy planet kan – og ikke kan. Du vil få en metode og træning i at tolke Neptun i tegn. Den kan bruges til at få er en dybere viden og oplevelse af, hvordan Neptun påvirker den tid, du lever i her og nu. Arbejdet med at tolke Neptun i tegn giver også en endnu dybere erkendelse af, hvad det er, der binder dig og din generation sammen. Den generation, der er født med Neptun i samme tegn som dig. Vi vil også arbejde med, hvad der sker, når Neptun står og udfolder sig i et hus. Hvad det er for muligheder Neptun giver i husene. Vi vil også udforske og opleve, hvad der sker, når Neptun har kontakt med de personlige planeter i fødselshoroskopet. Fokus vil blive, hvordan vi kan bruge Neptun på den bedst mulige måde. Til sidst vil vi runde af med at se, hvordan Neptun, som transit, kan give forandringer og større livsfylde i dit fødselshoroskop. Tilmeld dig via IC Instituttet her >>KONTAKT MIG

Kontakt Maj Friis
 
 
 
 
 

Copyright © MAJ FRIIS CONSULTING CVR 26780489