Foredrag og kurser

Få ny viden og inspiration om  

ASTROLOGI

FOREDRAG


Maj Friis holder foredrag om astrologi på en afvekslende og engageret måde. Indholdet er til at forstå uden forhåndsviden.


Maj Friis har undervist i astrologi i næsten 10 år. Hun trækker bl.a. på en 4-årig træneruddannelse, som hjælper hende med at få budskabarne igennem på en effektiv og inspirerende måde.  Kontakt Maj Friis for at aftale indhold, varighed og pris.


Her foreslår Maj Friis to af de mest efterspurgte foredrag.
FOREDRAG OM HOROSKOPET


Hvad er astrologi og horoskoper?

  • Hvordan fungerer horoskopet?
  • Hvad er stjernetegn, planeter, aspekter og huse?
  • Hvordan kan horoskopet hjælpe dig med din personlige udvikling i livet?FOREDRAG OM TRENDS


De kollektive planeter fortæller tilsammen om tiden nu og her og om trends. De fortæller 1) hvad vi kommer til at ønske og drømme om, 2) hvilke nye tanker og behov, der opstår og 3) hvilke livsområder og holdninger, der kommer fokus på. De kollektive planeter fortæller også, 4) hvad der forandres, og 5) hvordan vi alle sammen bliver præget af disse forandringer.


I foredraget gives der svar på spørgsmålene:

  • Hvilke trends er der på vej?
  • Hvilke årgange er præget af de samme trends?
  • Hvad er det for en nytænkning og ny adfærd, disse årgange kommer til at bidrage med?  

AKTUELLE KURSER


Maj har i 10 år undervist på IC Instituttet - Nordens ældste astrologiskole. Den ligger på Østerbro i København.


Kontakt Maj for yderligere oplysninger og tilmelding..21. - 22. marts 2020:


KURSUS OM URANUS


Hvad betyder Uranus i dit horoskop?


Uranus er en planet der udløser oprør, går på tværs af alt og føder nye tanker. Det er på mange måder en uhåndterlig planet, der forandrer vores tankegang, holdninger og adfærd radikalt.


På kurset vil vi sammen gå helt ind i Uranus´ univers for at få en dybere forståelse og oplevelse af, hvad planeten kan – og ikke kan. Du vil få en metode og træning i at tolke Uranus i tegn. Den kan bruges til at få er en dybere viden og forståelse for, hvordan Uranus påvirker den tid, du lever i her og nu. Arbejdet med at tolke Uranus i tegn giver også en endnu dybere erkendelse af, hvad det er, der binder dig og din generation sammen. Den generation, der er født med Uranus i samme tegn som dig. Vi vil også arbejde med, hvad der sker, når Uranus står og udfolder sig i et hus. Det er alt andet end kedeligt, når oprøreren er i et hus/livsområde. Vi vil udforske og opleve, hvad der sker, når Uranus har kontakt med de personlige planeter i fødselshoroskopet. Fokus vil blive, hvordan vi kan bruge Uranus efter eget valg, så den ikke overtager styringen. Til sidst vil vi runde af med at se, hvordan Uranus, som transit, kan give pludselige ændringer og frihed i dit fødselshoroskop.Tilmeld dig via IC Instituttet her >>KONTAKT MIG

Kontakt Maj Friis
 
 
 
 
 

Copyright © MAJ FRIIS CONSULTING CVR 26780489