Maj Friis


MAJ FRIIS

Uddannet diplomastrolog

og 20 års erfaring

OM MAJ FRIIS


Mit mål med astrologien er at åbne op for en større livskvalitet for mine  klienter. Det gælder uanset om jeg har samtaler, underviser eller holder foredrag.  

 


Erfaring


Jeg har lagt horoskoper og haft klientsamtaler i 20 år.  Jeg har hjulpet mine klienter med at lære sig selv bedre at kende. På den måde har de kunnet åbne op for nye muligheder, takle udfordringerne og komme godt videre med deres liv.


I 2010 begyndte jeg at undervise i astrologi på IC Instituttets 4-årige astrologiuddannelse. Først på hold for viderekomne og dernæst på begynderholdene: Astrologi for begyndere og Tydning for begyndere. 


I 2018 begyndte jeg også at undervise på specialkurser. Dvs. kurser, hvor der er fokus på èt emne, som vi så både kommer i dybden med og godt rundt om.


Jeg har løbende holdt foredrag om astrologi og skrevet artikler.

 


Uddannelse


Jeg er uddannet diplomastrolog fra IC Instituttet - Nordens ældste astrologiskole.


Jeg har en bachelor fra Københavns Universitet inden for humaniora, hvor jeg læste nordisk litteratur. Det gav mig en solid viden og træning i at analysere og tolke. Metoder som jeg senere kom til at bruge på horoskoper. Under uddannelsen arbejdede jeg med faglitteratur inden for fag som psykologi og sociologi. En basis, der gav en god adgang til den psykologiske astrologi, som astrologerne Karen Hamaker-Zondag og Liz Greene var med til at udvikle.  


Jeg er certificeret NLP og Enneagram Coach fra NLP-Huset i Valby, ligesom jeg også har en 4-årig NLP og Enneagram træneruddannelse. Det har givet mig en solid basis for at kunne undervise og holde foredrag.


KONTAKT Maj Friis

 
 
 
 
 

Copyright © MAJ FRIIS CONSULTING CVR 26780489