Dit horoskop


DIT HOROSKOP

er din vejviser

fra astrologien


DET FÅR DU


Det, du får er:


  • Dit horoskop    


  • Et møde med med Maj Friis


  • En grundig gennemgang af hvad dit horoskop fortæller om dig og dit liv. Du kan optage det hele på din smartphone


  • En gennemgang af dine vigtigste og største udviklingsmuligheder for de næste 3 år


  • ... og selvfølgelig svar på dine spørgsmål


Prisen for første gang er kr. 2.000,- inkl. det hele.

Hvis du ønsker en opfølgning og opdatering efter 2-3 år, så er prisen for dette kr. 1.000,- inkl. det hele. Priserne justeres hvert år i januar. 


MØDE 


Vi mødes 1½-2 timer et sted i København, hvor vi har tid til at gennemgå dit horoskop. Jeg  præsenterer de vigtigste ting i horoskopet, særligt de forhold som vedrører din udvikling og muligheder i den kommende tid. Jeg ser 3 år frem. Hvis du har særlige ting, som du ønsker svar på, så finder jeg svar i dit horoskop.


Dit horoskop indeholder uendeligt mange oplysninger om dig og din udvikling, så vi bliver selvfølgelig nødt til at vælge de ting, der er vigtigst for dig.


Du kan optage mødet på din smartphone, så du kan høre det igen derhjemme.


Alt sker naturligvis i dybeste fortrolighed mellem dig og mig, og jeg destruerer alle dine oplysninger efter mødet. Du kan se min Persondatapolitik her.

TOLKNING AF DIT HOROSKOPAlle mennesker har deres eget personlige og helt unikke horoskop, som er afhængigt af fødselsdato og år, fødested og fødselstidspunkt. Horoskopet er et slags personligt og astrologisk ur, som gik i gang, da du blev født. Uret eller horoskopet viser, hvordan Solen, Månen og de øvrige planeters stod på nøjagtig det tidspunkt, som du blev født.


Horoskopet har været anvendt i århundreder som ur og vejviser for de udviklingsmuligheder, det enkelte menneske har i deres liv. Hvis du har brug for og lyst til at få nye ideer om dine muligheder, så er en astrologisk gennemgang og rådgivning ud fra dit personlige horoskop måske noget for dig?

MIN FORBEREDELSE 


Før vi mødes gennemfører jeg en analyse og tolkning af dit helt personlige og individuelle horoskop.


For at kunne gøre det, skal jeg have nogle oplysninger fra dig, bl.a. om din fødselsdato og år, fødselstidspunkt og -sted, Jeg bruger oplysningerne til at analysere og finde det "rigtige" horoskop. Man kalder det også at korrigere horoskopet.   


Herefter tolker jeg det rigtige horoskop og finder frem til de vigtigste forhold i horoskopet. Hvis du har særlige forhold, som du ønsker svar på, så ser jeg også på det.


Det tager mig nogle timer at analysere og tolke et horoskop første gang. 


OPDATERING   


Ved tolkningen af et horoskop arbejder jeg typisk med en horisont på 3 år.


Derfor kan der om 2-3 år være brug for en opdatering og opfølgning på, hvad horoskopet viser om de næste 3 år.


Opdateringen er nemmere at forberede for mig, fordi jeg kan genbruge og bygge videre på en stor del af forberedelsen fra første gang.


Prisen er kr.  1.000,- inkl. det hele.

KONTAKT

FOR FLERE OPLYSNINGER

ELLER AFTALE 

 
 
 
 
 

Copyright 2020 © Astrolog MAJ FRIIS 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Godkend' accepterer du disse cookies.

Godkend